DROPSHIPPING TRGOVINA – AFFILIATE PROGRAM

Naš affiliate program te nagrajuje za priporočanje spletne trgovine in izdelkov. Te zanima? Program je namenjen tako pravnim kot tudi fizičnim osebam (osebam, ki nimajo svojega podjetja).

registracija Login

KAKO DELUJE DROPSHIPPING AFFILIATE PROGRAM

Preberite si nekaj zanimivih informacij o našem Affiliate programu. Pred odločitvijo si prosim preberite PRAVILNIK ter POGOJE in PRAVICE. Za vse dodatne informacije, vprašanja in smernice smo vam z velikim veseljem na voljo.

pravilnik

Imaš svojo spletno stran, google račun, blog, SMS ali Facebook stran (poslovno stran, osebni profil, skupino), na kateri želiš imeti pripeto našo affiliate povezavo od izdelka preko katere nas obišče naključna oseba in opravi nakup? Če je odgovor DA potem beri dalje, če želiš izvedeti več.

Affiliate povezava pomeni, da imaš našo povezavo izdelka, ki ga izbereš po svojem okusu (link), na svoji spletni strani ali kje drugje, ki lahko vodi na katerokoli stran naše spletne strani, v nadaljevanju izdelek. Program beleži, da so vaši obiskovalci  preko vašega vira prišli na našo stran Dropshipping.si preko tvoje povezave in opravili nakup.

Ta oseba klikne na tvojo Dropshipping.si affiliate povezavo, ki ga  nato preusmeri na našo spletno stran. V primeru, da stranka opravi nakup, Dropshipping trgovina – affiliate program nato prebere, da je stranka prišla iz tvoje povezave in v tvoj affiliate uporabniški račun zabeleži znesek za provizijo (provizija znaša 10 % od vrednosti nakupa).

  • Enkrat mesečno te bomo obveščali o novostih, najbolj prodajanih izdelkih za povečanje prodaje.

  • Dropshipping partner lahko postaneš popolnoma brezplačno in takoj po prijavi že začneš služiti denar. Na tebi je.

kontaktni obrazec