Ne boj se razkoraka med svojimi sanjami in resničnostjo.

Smo podjetje, ki združuje moški in ženski princip. Ukvarjamo se s spletno prodajo in distribucijo, ki zajemajo različna področja delovanja in prodaje izdelkov iz celega sveta. Nudimo vam širok spekter storitev in izdelkov iz področja alternative, wellnessa, kozmetike, tehnologije, mode in spletne izkušnje.

2009 -2020

Na področju trgovine in drugih storitev smo prisotni že vrsto let.

MISEL

“Strah lahko premagate samo s trdno voljo in zaupanjem v lastne sposobnosti”

1000+

Moje osebno podjetje trenutno operira z 3 spletnimi trgovinami in preko 1000+ izdelki.

Naslednji korak

Pohvalimo se lahko z različnimi partnerji s katerimi sodelujemo. Smo startup podjetje. Trenutno operiramo z tremi spletnimi trgovinami. Naša prisotnost je trenutno fokusirana na Evropo. Naš moto nas združuje v tem, da je naš pogled na svet in izdelke iz račličnih brendov povsem preprost. Naše stranke želimo zadovoljiti tako, da jim stojimo ob strani pri izbiri izdelka ali nakupu spletne izkušnje.

REFERENCE

Naše poslanstvo je biti vaš verodostojen partner in vam zagotavljati učinkovito podporo.

O nas

Spletna trgovina za zdravje in dobro počutje.

Povezava

O nas

Energijska metoda in pristopi

Povezava
KDO SMO?

Inovativno podjetje na področju spletne in fizične prodaje. Eternija, trgovina in druge storitve d.o.o

MI DELAMO ZA VAS

Vi naročite, mi opravimo nakup pri naših partnerjih namesto vas. Prodaja blaga prek spleta v Sloveniji hitro raste, zakaj tudi vi ne bi imeli kaj od tega? Imamo izdelke na zalogi in po naročilu.

NAŠ MOTO

Verjamemo, da je odgovornost, do potrošnika, na prvem mestu. Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, le zaupati morate. Le verjemite in vse stvari so za vas mogoče. Pri naši hiši je vedno prisotna kreativna moč v središču besed in dejanj za katerimi stojimo.

INFORMACIJE O PODJETJU

Eternija, trgovina in druge storitve d.o.o