NAROČITE SI VEČJO KOLIČINO

Ponujamo vam možnost, da naročite večjo količino izdelkov po zelo ugodni ceni! Smo v fazi dopolnjevanja našega kataloga. Ta oddelek je namenjem spletnim trgovinam in trgovcem, ki prodajajo izdelke tudi fizično. Za prodajalce in pravne osebe, ki imajo svoje podjetje d.o.o ali s.p.

20 KOSOV (Primer)

Upravičeni ste do popusta glede na dejansko količino. Predhodno preverite, koliko stane paket izdelekov, ki ga želite ugodno kupiti. Primer cene: 8.00 Eurov, na posamezni  izdelek * 8.00 x 20 kosov = 160 Eur + 22% DDV

50 KOSOV (Primer)

Upravičeni ste do popusta glede na dejansko količino. Predhodno preverite, koliko stane paket izdelekov, ki ga želite ugodno kupiti. Primer cene: 8.40 Eurov, na posamezni  izdelek * 8.40 x 50 kosov = 420 Eur + 22% DDV

100 KOSOV (Primer)

Upravičeni ste do popusta glede na dejansko količino. Predhodno preverite, koliko stane paket izdelekov, ki ga želite ugodno kupiti. Primer cene: 8.90 Eurov, na posamezni  izdelek * 8.90 x 100 kosov = 890 Eur + 22% DDV

500 KOSOV in VEČ (Informacije)!

Za večje naročilo izdelkov se je predhodno potrebno pogovoriti. Za večje število kosov, ki jih želite naročiti vam moramo zato pripraviti ponudbo. Iz našega kataloga je razvidno, kaj vse lahko naročite preko nas.

V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo, da na njih odgovorimo.

  • Različne kategorije in izdelki
  • Vaše zadovoljstvo nam je prioriteta
  • Cenovno ugodni izdelki za nadaljnjo prodajo

POGOJI POSLOVANJA

S spletno trgovino www.dropshipping.si upravlja podjetje Eternija, trgovina in druge storitve d.o.o. Splošni pogoji poslovanja so pogoji, ki so sestavni del nakupa pri nas.

Davčni zavezanci

Ob vsakem naročilu oziroma nakupu posameznega paketa vam naše podjetje na ceno paketa zaračuna 22% DDV. Tako je vsem cenam dodan davek na dodano vrednost. Če ste pravna oseba z davčno številko dobite povrnjen DDV.

O cenah izdelkov

Poslužujemo si pravico, do spreminjanja cen zaradi trga. Cene se lahko za vsak posamezen izdelek ali paket razlikujejo, zato namenite čas vsakemu izdelku, da ga preučite. Na podlagi naših cen si preračunajte vaš dobiček ob prodaji.

Dostava

Prevzem blaga je možen v našem skladišču. Po želji vam lahko izdelke dostavimo na vaš naslov, kjer ji boste tudi prevzeli in pregledali. Predviden čas dostave dobite ob naročilu paketa. V primeru, da dostave ni do predvidenega roka vas ob tem tudi obvestimo.

Paket Inšpektor

Za vas imamo dodatne pakete, ki se plačajo posebej. Spremljanje proizvodnje in inšpekcijski pregled izdelkov. Naši partnerji obiščejo proizvodne obrate in naključno preverijo izdelke glede na specifikacije naročila. Vse to lahko dobite za dodatno plačilo, kjer so opisani paketi.

VRSTE PAKETOV - INŠPEKTOR

PAKET 2
INŠPEKCIJSKI PREGLED

160 € + 22% DDV

Ob naročilu. Enkrat

KAJ ZAJEMA PAKET 2

Preverite skladnost izdelka

Zmanjšajte tveganje za težave s kakovostjo

Preverjanje izdelave: 100 + 500 kosov

Preverjanje delovanja: 3 kos

Pogodbena kakovost izdelka: 3 kos

Preverjanje skladnosti: 3 kosi

Preverjanje količine: Vse

SPREMLJANJE PROIZVODNJE

Zagotavlja stalno sledenje in poročanje o napredku proizvodnje. Bodite na tekočem s proizvodnjo. Zmanjšajte tveganje zamud pri naročilu. Oglejte si podrobnosti o izdelku pred odpremo.

  • PREVERJANJE KOLIČINE: VSE ŠKATLE
  • VIZUALNI PREGLED: 1 KOS
  • PREVERJANJE EMBALAŽE, ODPREMNE ZNAMKE IN NOTRANJE ŠKATLE: 1 ŠKATLA  / KOS
 
50 eur + 22% ddv

DOSTAVA IZ NAŠEGA SKLADIŠČA

Cene dostave paketov po Sloveniji se razlikujejo glede na prevožene kilometre. Iz našega skladišča, ko prispejo izdelki, ki ste jih naročili, pripeljemo na vaš naslov po ceni 0,37 eura na kilometer.

KONČNO PLAČILO

Naši izdelki

KATEGORIJA IZDELKOV

Izdelki bodo kmalu na voljo. Bodite z nami še naprej.