ODDELEK ZA KUPCE

Ali ste vedeli? Ponujamo vam možnost, da naročite večjo količino izdelkov po vašem okusu po zelo ugodnih in dostopnih cenah glede na izbrani paket. Tako si lahko ustvarite večje količine zalog za nadaljnjo prodajo.

NAROČITE VEČJO KOLIČINO
dobrodošli

ZAGRABITE PRILOŽNOST

S tem modelom je prišla tudi možnost, da nakup opravite kar preko spleta.  Zaradi tega vam ne bo treba porabiti veliko časa za iskanje izdelkov. Prihranili boste čas, denar in energijo za raziskovanje.

O NAS

Vsak dan se skupaj trudimo po naših najboljših močeh in se skupaj veselimo naših uspehov.

” Včasih imaš vse, kar potrebuješ imaš pred nosom “

DROPSHIPPING TRGOVINA

” Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas “

DROPSHIPPING TRGOVINA

“Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš. vse drugo je tratenje energije in časa”.

DROPSHIPPING TRGOVINA

POMEMBNO OBVESTILO

Za naše stranke smo pripravili zbirko navodil, ki so dostopna vsem. V nadaljevanju si preberite več o tem spletnem modelu poslovanja. Ta oddelek je namenjen pravnim osebam, spletnim in fizičnim trgovinam.

Posebne ponudbe za stranke

Za nove stranke smo pripravili paketne ponudbe, ki omogočajo finančne ugodnosti. Preverite in izberite si svoj paket. Pri nas vam bodo prijazno pomagali izbrati pravi paket ugodnosti. Če imate vprašanja nas kontaktirajte.

Plačilo in naročilo izdelkov

Ko naročilo oddate in ga pri nas sprejmemo, se pravo delo za nas komaj prične. Naročene izdelke potem, ko prejmemo vaše plačilo po našem modelu naročimo od naših partnerjev. Izdelek na koncu prevzamete v našem skladišču ali pa vam ga dostavimo mi.

Garancija ob nakupu izdelkov

Nudimo vam garancijo na spletni nakup in povrnjen denar, če z našimi storitvami ne boste zadovoljni. To pomeni, da smo pri nakupu večje količine izdelkov vedno prisotni in na voljo za vas. Izdelke lahko preverite, pred samim prevzemom ali na vaši lokaciji.